SLIM subsidie voor ontwikkeling van medewerkers

SLIM subsidie voor ontwikkeling van medewerkers

Subsidie voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers? De SLIM subsidie kan je helpen om in 2021 meer uit jouw organisatie te halen. Het afgelopen jaar vroeg veel van medewerkers en bedrijven. Meegaan in de nieuwe context, nieuwe skills. Thuis werken en toch gemotiveerd blijven. We moeten ons allemaal blijven ontwikkelen, ook nu. 

Zeker nu. 

Ontwikkelen met de SLIM regeling

Kat-Haros biedt je handvatten om helder te maken welke verwachtingen je hebt voor de verandering van medewerkers. Wat is de ontwikkelhorizon? Waar gaan we naartoe? Dit jaar hebben we al een aantal bedrijven mogen helpen diverse ontwikkelactiviteiten die onder de SLIM regeling vallen:


SLIM subsidie ontwikkelmogelijkheden

  • Talent ontwikkel gesprekken
  • Team ontwikkeling
  • Opstellen van functiewaardering
  • Salarishuis
  • Management development
  • Maken van functieprofielen

Ook profiteren van de SLIM subsidie in 2021 voor ontwikkeling? We werken samen met een no cure, no pay subsidiebureau die de hele aanvraag verzorgt. 


Schrijf je in voor het webinar SLIM subsidie 2021

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Schrijf je nu in voor het webinar op 15 januari. Van 10.00 tot 12.00 nemen we je mee in een interactief webinar over de kansen waarmee we jullie kunnen helpen. Meld je aan door een berichtje te sturen naar info@kat-haros.nl.


Liever direct persoonlijk contact?

Bel ons op +31(33)2867930 of plan een Zoom-call in via info@kat-haros.nl en ik help je om helder te krijgen op welke manier de SLIM subsidie kan bijdragen aan jullie organisatiedoelstellingen. Samen kijken we of en hoe Kat-Haros jullie hiermee te helpen. 

SLIM subsidie - het STYR model en TMA

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email