Wat is TMA

TMA helpt om het beste uit jezelf, je medewerker en team te halen

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA jou, je medewerker en/of je team centraal.

Meer over de TMA Analyse als tool

Ieder mens is talentvol en gedreven, heeft vaardigheden en cognitieve capaciteiten. Deze mix van persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden is bij iedereen anders en bepaalt grotendeels het onbewuste voorkeursgedrag. Dit voorkeursgedrag is niet gemakkelijk te veranderen.

TMA biedt handige online instrumenten waarmee bedrijven en organisaties objectieve informatie over hun medewerkers kunnen verzamelen. Met de uitkomsten kan men medewerkers laten groeien, teams versterken en verandertrajecten op professioneel niveau in gang zetten.

In DIT INTERVIEW wordt de TMA methode in het uitgelegd door Francisca Schroer.

Kat-Haros is dé partner om de TMA-methode in jouw organisatie te implementeren. We helpen je om dit handige instrument volledig te benutten. Zo ondersteunen we je bij:

Uiteraard stemmen we alles af op jouw wensen.

TMA TALENTENANALYSE

Een van de belangrijkste instrumenten van de TMA-methode is de Talentenanalyse. De talentenanalyse brengt drijfveren en talenten van mensen in kaart. En daarbij geeft het inzicht op welke werkgebieden een persoon het meest gemotiveerd en talentvol kan functioneren.

Kandidaten maken online een TMA Talentenanalyse waarmee 22 drijfveren worden gemeten. Deze analyse benadert mensen positief, is niet veroordelend en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid van mensen. De dashboards en rapportages geven informatie over de talenten van mensen en is ontwikkelingsgericht geschreven. Daarnaast geeft TMA adviezen over de ideale werkomgeving, leer & ontwikkelstijl en de aanleg voor competenties.

De TMA competentiebibliotheek tref je HIER aan

BRUG NAAR VERDERE ONTWIKKELING

Als er inzicht is in het voorkeursgedrag en het gewenste gedrag is een leerdoel snel geformuleerd. Bij de TMA Talentenanalyse worden ook specifieke leerstijlen aanbevolen, waardoor effectief geleerd kan worden. Ook wordt gekeken met behulp van welke talenten jouw medewerkers zich op eenvoudige en energiegevende manier kunnen ontwikkelen.

We begeleiden je van TMA t/m Z en bieden dan ook effectieve vervolgtrajecten aan voor jou en je medewerker(s), zoals:

Nieuwsgierig naar wat wij je kunnen bieden?

Tevreden klanten