TMA analyse

Het beste uit jezelf halen en weer plezier in je werk krijgen

Kat-Haros helpt jou met inzicht krijgen in je voorkeursgedrag. Wat geeft je energie en plezier en wat minder? Dat doen we door jouw talenten en valkuilen in kaart te brengen.

    • We helpen je om het beste uit jezelf te halen;
    • Kijken hoe je gelukkiger kunt worden in je werk;
    • Ontdekken welke talenten je kunt inzetten om je valkuilen te overbruggen.

Na het maken van de TMA-analyse bespreken we de uitkomsten uitvoerig met jou in een persoonlijk gesprek. Je krijgt ook de uitgebreide rapportage van ons. Als jij dat goed vindt, bespreken we de uitkomsten ook met je leidinggevende zodat hij je optimaal kan begeleiden in jouw ontwikkeling. Indien van toepassing en gewenst, kan er aanvullend een coachtraject door ons aangeboden worden om je te helpen met je ontwikkeling.

Kat haros, Bart, TMA professional, TMA methode, talent motivatie

HOE VERLOOPT DE TMA TALENTENANALYSE?

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA Talentenanalyse jou centraal en op de troon die bij jou past. De TMA Talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. Met de analyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 53 TMA Competenties.

In 1 uur je drijfveren ontrafeld

De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag die je besteedt achter je computer. De vragenlijst bestaat uit stellingen, gedragsitems waaruit je steeds dient te kiezen welke het beste bij jou passen. Op genuanceerde wijze worden zo de drijfveren ontrafeld.
De uitkomsten van de TMA Talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.

Hoe ziet de rapportage eruit?

Je ontvangt een rapportage die positief talent- en ontwikkelingsgericht is geformuleerd en je niet veroordeelt. De uitkomsten worden door de meeste deelnemers vaak helemaal herkend en geaccepteerd.

Persoonlijk en op maat

In een 1-op-1 leggen we uit hoe je de analyse mag interpreteren. Er is in dit gesprek alle ruimte voor vragen. Als er na afloop thema’s zijn waaraan je wilt werken, kunnen we je ook ondersteunen met individuele coaching.

Nieuwsgierig naar wat wij je kunnen bieden?

Tevreden klanten