Gesprekscyclus beoordeling & ontwikkeling

Workshop Maak je persoonlijke ontwikkelplan

“Wil jij voor het einde van de maand je ontwikkelplan inleveren?”

We kennen de vraag allemaal. Het lijkt zo simpel, zeker als je het volgen van een training opgeeft. Maar hoe zorg je dat je je écht verder kunt ontwikkelen? Wat vraagt het van je als je bepaald gedrag wilt veranderen of wilt gaan laten zien?  

Dit filmpje over breinplasticiteit laat zien hoeveel het vraagt om gedrag te veranderen. Persoonlijke ontwikkeling luistert heel nauw.

In de workshop ‘Maak je persoonlijke ontwikkelplan’ helpt Kat-Haros je bij het formuleren van je ontwikkeldoelen en ontwikkelstappen. Hiervoor werken we onder meer met de Laddermethode van Ben Tiggelaar en accountability partners. Je krijgt inzicht in de manieren van leren en ontwikkelen die bij jóu passen. 

Persoonlijk ontwikkelplan workshop
Ben Tiggelaar De ladder workshop Maak je persoonlijke ontwikkelplan

Persoonlijke ontwikkelplan maken? Maak het leuk

Growth mindset fixed mindset workshop maak je persoonlijke ontwikkelplan

Inzicht in je eigen ontwikkelstijl zorgt ervoor dat persoonlijke ontwikkeling niet alleen  iets is wat je moet doen van je werkgever, maar dat het ook leuk wordt. Zo wordt je persoonlijke ontwikkelplan ook daadwerkelijk een effectief middel om jezelf verder te ontwikkelen.

Na het volgen van deze workshop ga je lekker praktisch aan de slag, met leermomenten geïntegreerd in je werkweek. Hoe mooi is dat?

Duur: de workshop bestaat uit twee dagdelen, met opdrachten tussendoor.

Nieuwsgierig naar de workshop Maak je persoonlijke ontwikkelplan?

Tevreden klanten