TMA methode opleiding

TMA opleiding

Ieder mens is talentvol en gedreven, heeft vaardigheden en cognitieve capaciteiten. Deze mix van persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden is bij iedereen anders en bepaalt grotendeels het onbewuste voorkeursgedrag. Dit voorkeursgedrag is niet gemakkelijk te veranderen. TMA biedt handige online instrumenten waarmee bedrijven en organisaties objectieve informatie over hun medewerkers kunnen verzamelen. Met de uitkomsten kan men medewerkers laten groeien, teams versterken en verandertrajecten op professioneel niveau in gang zetten.

BEKIJK HIER ONZE TMA TRAININGEN:

Aanmelden

TMA professional training

Wil jij gaan werken met de TMA dan is er de certifceringstraining:

In 3 dagen classroom of 6 dagdelen online leer je hoe je de TMA methode van A tot Z kunt gaan toepassen. Een praktische en interactieve training waarbij  je enthousiasme voor de TMA nog verder zal groeien. De training vraagt een investering van € 1.195 excl btw. Bij 4 personen of meer is het interessant om het incompany te organiseren :-).

Een privé opleiding tot TMA professional is ook mogelijk!

 Wil je gaan werken als TMA Team professional?

In een 1 -daagse training leer je de Team TMA te lezen en oefen je met dynamische werkvormen voor een teamsessie met TMA. Superleuk om op deze manier bij te dragen aan teamontwikkeling. Dus… wil jij graag anderen helpen in hun (team) ontwikkeling? Dan ben je van harte welkom tijdens de TMA trainingen.

Deze training vraagt een investering van € 795 excl btw. Bij 4 personen of meer is het interessant om het incompany te organiseren :-).

Aanmelden:

Wil jij er ook bij zijn? Stuur dan een mail voor actuele data naar info@kat-haros.nlBel gerust even voor meer informatie en de mogelijkheden naar 033-2867930.

Nieuwsgierig naar wat wij je kunnen bieden?

Testimonials

Socrates

“De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet.”