TMA methode opleiding

TMA opleiding

Ieder mens is talentvol en gedreven, heeft vaardigheden en cognitieve capaciteiten. Deze mix van persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden is bij iedereen anders en bepaalt grotendeels het onbewuste voorkeursgedrag. Dit voorkeursgedrag is niet gemakkelijk te veranderen. TMA biedt handige online instrumenten waarmee bedrijven en organisaties objectieve informatie over hun medewerkers kunnen verzamelen. Met de uitkomsten kan men medewerkers laten groeien, teams versterken en verandertrajecten op professioneel niveau in gang zetten.

BEKIJK HIER ONZE TMA TRAININGEN:

TMA intervisiebijeenkomsten

Ben jij TMA professional en wil jij je blijven ontwikkelen in de TMA methode? Dan ben je van harte welkom op onze intervisiebijeenkomsten.

Jij brengt zelf jouw onderwerpen en vraagstukken in. zoals  verdieping in de achtergrond van de methode, verdieping gesprekstechnieken, competentieprofielen maken, uitleg over versterkend en neutraliserende talenten, het portal en de mogelijkheden om teambijeenkomsten voor te bereiden. Op deze manier kun jij je deskundigheid en de kwaliteit van je werk verbeteren. Hoe leuk en inspirerend is dat? 

 Dus… wat wil jij graag inbrengen, leren, onderzoeken of ontdekken? 

Tineke is facilitator van deze bijeenkomst. Zij is TMA methode-trainer en TMA expert en kan vele praktijkvoorbeelden inbrengen.

In een groep van maximaal 8 deelnemers gaan we met én van elkaar leren op basis van gelijkwaardigheid. De data in 2020 zijn:  15 september , 13 oktober, 10 november en 8 december van 13.00 tot 16.00 uur.  De bijeenkomst vinden plaats in Utrecht aan de Pythagoraslaan.

TMA duidelijk, TMA persoonlijk, TMA analyse

Aanmelden

Wil jij er ook bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar info@kat-haros.nl.

Nieuwsgierig naar wat wij je kunnen bieden?

Testimonials

Socrates

“De enige wijsheid die echt telt is weten dat je niets weet.”