Mag ik al naar huis?

Mag ik al naar huis?

Iedere dag zat hij daar. Ik wist dat hij – zoals elke werkdag – de minuten telde tot de klok vijf uur sloeg. Dat hij eindelijk naar huis kon. “Nu begint mijn leven weer”, zei hij dan.

Dat was tijdens mijn eerste baan. Ik zag wat er om mij heen gebeurde. Hoe de samenwerking, motivatie en betrokkenheid daalden omdat mijn collegae niet werd gevraagd om werk te doen dat ze leuk vonden. ‘Mag ik al naar huis?’ in de loop van de dag. Dit kan absoluut anders voelde ik. Hoe? Dat wist ik nog niet. Maar er gebeurde iets belangrijks; het zaadje was geplant voor ons bedrijf.

Het goede naar boven

Inmiddels weet ik hoe. Ik heb geleerd om talenten van medewerkers te herkennen, boven te halen en daar zoveel mogelijk op in te zetten. Een voedingsbodem voor de mooiste resultaten. Gelukkige medewerkers die hun kwaliteiten maximaal kunnen benutten. Samen met mijn man werk ik hier dagelijks naartoe in ons bedrijf in Strategisch Talent Management. Kat-Haros, dat staat voor ‘goed mens’. Want in mijn overtuiging is ieder mens een goed mens, als hij zich in de juiste en voor hem stimulerende omgeving bevindt.

Werk waar je energie van krijgt

Kat-Haros specialiseert zich in het begeleiden van organisaties en individuen naar werk waar je energie van krijgt. Werk dat aansluit bij je talenten heeft een fantastisch resultaat. Het is niet alleen leuker, maar je motivatie en betrokkenheid groeien, je bent blij om samen te werken. Uit diverse onderzoeken blijkt zelfs dat de productiviteit daarmee tot 20 procent kan stijgen! Je verzet een extra werkdag meer aan werk, maar voelt je beter. Win-win, voor organisatie en talent.

Zo dragen wij ons steentje bij aan geluk en gemak voor jou, je team en je medewerkers. Daar krijgen wij dan weer veel energie van!

Ik ben mijn oud-collega nog steeds dankbaar. Dankzij hem zag ik wat er anders kon en heb ik mijn droom waar kunnen maken.

Mag ik al naar huis, waarom tma analyse, Kat-Haros

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email