OTYS

OTYS

Laura Zijlstra

General Manager

Vanaf 2009, toen ik met Tineke in contact kwam voor coaching on the job, helpt Kat Haros mij op verschillende plekken binnen de organisatie. Mijn ervaring met coaching door Tineke was erg prettig, ik heb dit ervaren als op een veilige maar zelfkritische manier, reflecteren op je eigen handelen, en met behulp van verschillende technieken die Tineke goed beheerst, heeft ze me veel inzicht gegeven en geholpen een betere manager te worden en life-work balance te optimaliseren.

TMA  analyse

Samen met Kat-Haros hebben wij de TMA implementatie binnen onze organisatie gedaan. Als uitgangspunt hebben we eerst competentieprofielen opgesteld; want alvorens je iemand kan matchen op een functie moet je weten welke competenties er benodigd zijn. Tineke wist daarin uitstekend door te vragen zodat we goed de diepte in konden gaan. Daarna hebben we een TMA analyse gedaan bij al onze mensen, waarbij Tineke de sessies met de mensen heeft gedaan. Die waren hier bijzonder enthousiast over: het heeft ze nieuwe inzichten gegeven. Door de match tussen de talenten, competenties en de functie, hebben wij als directie een goede wervingstrategie kunnen ontwikkelen en ook onze interne mobiliteit verbeterd. Ook bij nieuwe sollicitanten schakel ik Kat-Haros nog in als laatste stap in het wervingsproces.

Performance management met Kat-Haros

Na de TMA implementatie, heeft Kat-Haros voor ons de Performance Management cyclus opgezet. Met de TMA als uitgangspunt, hebben we samen een POP- en 360 graden feedback methode opgezet waardoor de organisatie een stuk professioneler uitgerust is qua talent management. Kat Haros heeft door onder andere trainingen te geven in feedback gesprekken, opstellen van handleidingen en begeleiding van het proces, een waardevolle bijdrage geleverd aan deze organisatieverbetering.

Laura Zijlstra, Kat Haros review, tevreden klant, TMA analyse, TMA

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email