Kramp Group – Jeroen van Zalm

Kramp Group – Jeroen van Zalm

Jeroen van Zalm

International Category Manager

Ik werk al een tijd succesvol samen met Tineke om mijn team van Internationale Product Group Managers gezamenlijk verder te ontwikkelen.

Totaal 15 managers en specialisten uit verschillende Europese landen hebben met behulp van TMA inzicht gekregen in hun talenten en hoe deze bijdragen aan de ontwikkelbaarheid van hun competenties.

TMA heeft ons op management niveau in eerste instantie geholpen bij het opstellen van de officiële functie profielen binnen onze afdeling, waardoor de resultaten van de TMA zijn erg goed te linken met de functieprofielen. Met deze heldere link hebben we tevens een goede basis gecreëerd om een ieder zelf verantwoordelijk te maken voor het opstellen van hun eigen Persoonlijk Ontwikkel Plan.

TMA Methode

De TMA Methode en de Support van Tineke hebben mij erg geholpen inzicht te verschaffen in de kwaliteiten en ook de valkuilen van een ieder, hoe dit te coachen en hoe hier als team ook verder in te groeien. Ondanks dat het voor enkele team leden volledig nieuw was, hebben ze zich hierin toch redelijk ‘kwetsbaar’ en ‘open’ opgesteld. In sommige gevallen worden TMA rapporten uitgewisseld en delen ze onderling hun ontwikkelplannen.

Voor mij en mijn team een goede zet om onszelf en het team continue te blijven ontwikkelen.

Het is geen project wat eindigt, maar een constante focus op verdere ontwikkeling.

Want alles is te ontwikkelen!

Jeroen van Zalm, kat haros review, TMA tevreden

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email