Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GB Twente)

Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GB Twente)

Bas Keur

Teamcoach

“Tineke en daarmee Kat-Haros is sinds 2017 een partner en vraagbaak voor onze organisatie op het gebied van TMA en talentmanagement. Ik heb Tineke zelf leren kennen als trainer bij de TMA certificering. Wat ik zo waardeer in Tineke is dat ze de materie heel begrijpelijk kan uitleggen, dit doet ze bijvoorbeeld met diverse alledaagse voorbeelden. Dit werkt voor mij ontzettend prettig en goed, zodat het volgen van de training me bijna fluitend afging.

Toen wij daarna hulp zochten om talentmanagement verder in de organisatie te verankeren, was de keuze snel gemaakt. De laatste keer dat we samengewerkt hebben, was afgelopen jaar (2019). Toen hebben Tineke en Bart ons geholpen bij het bedenken en opzetten van een nieuwe manier van beoordelen. Alle deelnemers aan dit project, waaronder ikzelf, vonden het ontzettend leuk om te doen.

Met name dit laatste is wat ik een echt talent van Tineke vindt. Ze kan mensen heel goed meenemen in haar enorme positiviteit en enthousiasme. Daardoor lijkt alles wat je met haar samen oppakt een feestje! De laatste keer heb ik ook gewerkt met Bart, wat mij betreft maakte dit het feest compleet. Bart brengt naast zijn kennis voor mij namelijk een dosis droge, soms sarcastische humor in de sessie waar ik echt van houd. Ik weet wie ik ga bellen voor een volgende klus op dit gebied!”

Bas Keur - GB Twente
Bas Keur - GB Twente

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email